Достапни линкови

7 жртва во Албанија од А Х1Н1


Во Албанија едно 25 годишно момче починало од грипот А Х1 Н1, кое спаѓало во ризичната група граѓани. Тоа е седмата жртва од грипот во земјата. Во критична состојба се наоѓа и една бремена жена. Бројот на заразени во земјата е над 400, а околу 7 од нив се во тешка состојба.
XS
SM
MD
LG