Достапни линкови

ОН - продолжен фондот за Ирак за уште една година


Советот за безбедност на ОН го обнови фондот за развој на Ирак за уште една година. Овој фонд беше воспоставен во 2003 година, по американската инвазија, за да одговори на хуманитарните, економските и инфрастуктрините потреби на Ирак.
XS
SM
MD
LG