Достапни линкови

Снегот го отежна собраќајот во Москва


Најголемиот снег кој падна во Москва во последниве 100 години предизвика проблеми во собраќајот во должина од 1700 километри околу рускиот главен град . Собраќајните екипи работат да ги исчистат 23 сантиметри снег на улиците кои паднале во текот на ноќта, но сепак тие успеале да ги исчистат само големите собраќајници. Трите најголеми московски аеродроми не пријавиле проблеми.
XS
SM
MD
LG