Достапни линкови

Спајкер Карс со нова понуда до Генерал Моторс


Данскиот производител на автомобили Спајкер Карс поднел нова понуда за купување на шведскиот бренд Генерал Моторс. Спајкер соопшти дека направил 11 точки во предлогот до ГМ за проблемите кои го предизвикаа колапсот на фирмата на почетокот на годинава. ГМ во петокот соопшти дека нема да преговара со Спајкер, бидејќи се појавиле прашања кои неможат да бидат решени. Виктор Мулен од Спајкер се надева дека кога тие ќе ја видат новата понуда ќе го сменат своето мислење.
XS
SM
MD
LG