Достапни линкови

Црвенковски-визната либерализација е првиот чекор кон ЕУ


Визната либерализација е голема придобивка за сите граѓани, изјави денеска претседателот на СДСМ, Бранко Црвенковски. За Македонија крајна цел не е само слободното патување во ЕУ, туку според Црвенковски крајната цел е да бидеме рамноправни граѓани на унијата и земјата да стане нејзина членка. Црвенсковски смета дека доколку Македонија работи напорно и покаже волја да ги надмине препреките тогаш таа ќе успее да влезе во ЕУ.


XS
SM
MD
LG