Достапни линкови

Откриени генетските кодови на два канцера


Научниците соопштија дека успеале целосно да ги идентификуваат генетските кодови на два канцера, на кожата и на белите дробови. Според научниците, тоа е голем успех кој ќе придонесе за подобро лекување на овие болести, со можност за нивна превенција.
XS
SM
MD
LG