Достапни линкови

Кушнер-потребна е поголема кординација во Авганистан


Францускиот министер за надворешни работи Бернард Кушнер соопшти денеска дека западните земји и Обединетите Нации треба да ја подобрат својата координација во заедничките напори во Авганистан. Кушнер изјавил дека за прашањето ќе се разговара на 28 јануари на конференцијата во Лондон, каде ќе се сретнат сите големи сојузници со авганистанските официјални лица.
XS
SM
MD
LG