Достапни линкови

Светските лидери пристигнуваат на Конференцијата во Копенхаген


Светските лидери се собираат во Копенхаген на климатската конференција на ОН на која се очекува до петок да се постигне глобален договор за намалување на емисијата на штетни гасови. Се очекуваат 120 лидери да земат учество во финалниот дел од самитот во четврток. Денеска на учесниците на самитот во Копенхаген ке им се обрати и Претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов.
XS
SM
MD
LG