Достапни линкови

Потпишување спогодби за ИПА програмите


Македонскиот вицепремиер задолжен за европски прашања Васко Наумовски и Шефот на Делегацијата на Европската унија амбасадорот Ерван Фуере денеска ќе ги потпишат финансиските спогодби за 2008 година за ИПА програмите за прекугранична соработка меѓу Македонија и Албанија и меѓу Македонија и Грција. Наумовски и Фуере ќе ја потпишат и Спогодбата за финансирање на Повеќегодишната оперативна програма - Развој на човечките ресурси за помошта на заедницата.
XS
SM
MD
LG