Достапни линкови

Министерски состанок на Јадранската повелба


Во Сараево денеска ќе биде одржан состанок на министрите за надворешни работи на земјите- потписнички на Јадранската повелба. На состанокот ќе присуствуваат министри на Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Хрватска, Македонија и САД. Агенцијата Бета јавува дека на состанокот ќе присуствува и претставник на Србија, која има статус на набљудувач.
XS
SM
MD
LG