Достапни линкови

Северниот дел на Албанија изолиран поради невремеНевреме проследно со снег и ниски температури го изолира сверениот дел на Албанија, при што 5 општини се блокирани. Дебелината на снежната покривка достигнува до 70 сантиметри. Регионот кој е планински секоја зима поради лошата инфраструктура е отсечен од земјата со недели.

XS
SM
MD
LG