Достапни линкови

Одликувања за македонските војници во Ирак


Припадниците од Полкот за специјални операции на АРМ денеска ќе добијат одликувања за учество во мисијата во Ирак. Во името на Соединетите држави одликувањата ќе ги врачи адмирал Вилијам Браун, директор на одделот за логистика во командата на американските сили во Европа што е лоцирана во Штутгард. Одликувањата ќе им бидат доделени на 32 ца припадници за покажаните резултати и професионалното извршување на задачите за време на учеството во мисијата ,,Слобода за Ирак,,.
XS
SM
MD
LG