Достапни линкови

железничка линија Белград-Сараево повторно воведена по 19 години


По 19 години денеска е повторно воведена редовна железничка линија на релација Белград-Сараево-Белград. Според договорот на железниците на двете земји возот ќе тргнува секој ден од Белгард во 8 часот и 15 минути, а ќе се враќа за Сараево во 11 часот и 35 минути. Билетот ќе чини 31 евро.


XS
SM
MD
LG