Достапни линкови

Икаан - Наскоро нови интернет адреси


Светските интернет власти соопштија дека глобалните сервиси наскоро ке имаат сопствени адреси, Интернет Корпорацијата за имиња и бројки Икаан соопти дека одобрила нови интернет адреси под називот ( . Пост ). Новите домеини се очекува да бидат оперативни од втората половина на 2010 година.
XS
SM
MD
LG