Достапни линкови

Безбедноста на американските аеродроми (не) е загрозена


Американската агенција за безбедност во транспортот, по грешка ги објавила на интернет деталите од безбедносните процедури на американските аеродроми. Интерните документи содржеле технички податоци за функционирањето на рентгените за патници и за багаж. Агенцијата соопшти дека ќе го истражи овој случај, но уверува дека безбедноста и натаму е на високо ниво.
XS
SM
MD
LG