Достапни линкови

Форум во Прага за македонските економски потенцијали


Македонската амбасада во Чешка денеска во Прага организира Економски форум посветен на македонските потенцијали за странски директни инвестиции, односно на македонското вино и туризмот. Како што јави МИА, на Бизнис конференцијата ќе учествуваат претставници од чешкото Министерство за индустрија и трговија, туристички работници од Македонија и Чешка, како и компании кои во обете држави се занимаваат со производство, увоз и дистрибуција на вино.
XS
SM
MD
LG