Достапни линкови

ЕК во посета на БИХ


Тим на експерти од Европската комисија ќе допатуваат утре во Босна и Херцеговина да извршат увид до каде е земјата во исполнувањето на условите за добивање на визна либерализација. Тие во БИХ ќе бидат до десети декември, каде ќе проверуваат како функционира издавањето на биометриски пасоши и сигурноста во издавањето на документи за индентификација.


XS
SM
MD
LG