Достапни линкови

Британија ја затвори истрагата по НЛО


Британското министерство за одбрана го затвори одделот за истражување на неидентификувани летечки објекти. Во образложението се наведува дека веќе не е можно да се оправдаат трошоците за овој оддел кој е отворен пред 50 години. Министерството додава дека и покрај тоа што не биле пронајдени докази за постоење на такви објекти, сепак тоа не значи и дека не постои друг живот во Вселената.
XS
SM
MD
LG