Достапни линкови

Одложено зголемувањето на платите за учителите


Министерот за образование Никола Тодоров и претседателот на СОНК, Дојчин Цветановски се договориле да го одложат за два месеци зголемувањето на платите на вработените во училиштата. Претходно беше предвидено зголемувањето да започне од 1 јануари 2010-та.
XS
SM
MD
LG