Достапни линкови

Кина - егзекутирани двајца трговци со децаВо Кина се егзекутирани двајца мажи осудени за трговија со најмалку 15 деца. Државните медиуми го објавуваат овој случај како дел од кампањата против трговијата со деца. Полицијата, во последните 6 месеци, спасила околу 2 илјади деца.
XS
SM
MD
LG