Достапни линкови

Зголемена контрола на аџиите во Саудиска Арабија


Од Министерството за здравство на Саудиска Арабија најавиле дека ќе ја зголемат контролата на оние кои доаѓаат на аџилак во земјата, откакао вчера од свински грип починаа четири поклоненици. Министерот соопштил дека ќе бидат распределени и дополнителeн број на медицински персонал за да се спречи ширењето на вирусот .Се очекува дека на аџилакот ќе пристигнат повеќе од 2,6 милиони луѓе од целиот свет.

XS
SM
MD
LG