Достапни линкови

Разговори Грузија - НАТО


Делегација на грузијската влада денеска во Брисел ќе разговара со генералниот секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен. Грузија настојува да стане членка на НАТО, но во БРисел оценуваат дека таа земја сеуште не ги исполнува критериумите за приклучување во Алијансата.
XS
SM
MD
LG