Достапни линкови

Европскиот Парламент препорача укинување на визитеЕвропскиот Парламент денеска ја усвои резолуцијата за укинување на визите за граѓаните на Македонија, Србија и Црна Гора, почнувајки од 19-ти декември. Оваа резолуција е всушност политичка препорака, а конечната одлука треба да ја донесе Советот на министри на Европската Унија до 30-ти овој месец.
XS
SM
MD
LG