Достапни линкови

Големо откритие на материјал за бомби во Кандахар


Војниците на НАТО и авганистанската полиција открија огромно количество материјал за правење бомби во Кандахар. Според официјални извори материјалот бил доволен да се направат околу нагазни 200 бомби. НАТО смета дека ова откритие е сериозен удар врз милитантите.
XS
SM
MD
LG