Достапни линкови

За половина намалена продажбата на автомобили во Русија


Продажбата на автомобили во Русија паднала за 52 проценти во споредба со октомври минатата година, како одраз на влијанието на глобалната економска криза во авто-сектор. Податоците од Здружението на европските бизниси исто така покажува дека продажбата на автомобили и лесни комерцијални возила се намалила за половина во споредба со лани.
XS
SM
MD
LG