Достапни линкови

Србија и Турција ја поддржуваат евроинтеграцијата на БиХ


Српскиот министер за надворешни работи Вук Јеремиќ изјави дека Србија и Турција ќе сторат се за да го помогнат процесот на евроинтеграции во Босна и Херцеговина. Србија и Турција сакаат мирен и стабилен Западен Балкан и стабилна и функционална Босна и Херцеговина, која ќе биде способна да го забрза својот процес на европски интеграции, изјави Јеремиќ
XS
SM
MD
LG