Достапни линкови

86 насто од Германците се задоволни од обединувањето


20 години по паѓањето на Берлинскиот ѕид, 86 насто од Германците сметаат дека обединувањето била добра одлука. Сепак, 64 насто од источните Германци сметаат дека општеството стана понеправедно. Падот на Берлинскиот ѕид ќе биде одбележен со разни свечености на 9-ти овој месец.
XS
SM
MD
LG