Достапни линкови

САД - Каматите остануваат исти


Американските федерални резерви изразија доверба во економската обнова на земјата, но и покрај тоа каматите ги задржа на нивото од 0 до 0,25 насто. Најголемата светска економија порасна за 3,5 насто во третиот квартер што е подобро од очекувањата и сигнализира крај на економскиот пад.
XS
SM
MD
LG