Достапни линкови

Бесплатна вакцинација за сите аџии


Верниците од Македонија кои ќе одат на аџилак во светата земја во Саудиска Арабија ќе бидат бесплатно вакцинирани од ендемски болести, одлучиле од Министерството за здравство. А на сите аџии кои досега платиле за вакцината ќе им бидат вратени парите.
XS
SM
MD
LG