Достапни линкови

ЕУ - обид за договор за климатските промени


Лидерите на Европската Унија во Брисел се обидуваат да постигнат договор за климатските промени. На маса бил нов предлог, според кој, посиромашните источни членки ке платат помалку во фодновите за борба против климатските промени.
XS
SM
MD
LG