Достапни линкови

Русија да ја смени стратегијата за СИДА


Експерите за СИДА ги повикаа руските власти да ја променат нивната стратегијата за справување со оваа болест, бидејќи бројот на заболени расте и може да биде опасно за земјата. Повикот го упатиле на конференција за СИДА , чиј домаќин е руската влада.

XS
SM
MD
LG