Достапни линкови

Меѓународна конференција за СИДА во Москва


Во организација на руската влада, во Москва се одржува три-дневна конференција посветена на Сидата, на која учествуваат претставници на земјите од источна Европа и централна Азија. Се расправа за зајакнување на регионалната соработка во битката против Сидата.
XS
SM
MD
LG