Достапни линкови

Русија бара лиценца за Калашњиков


Русија ќе го брани авторското право за изработка на оружјето Калашњиков, кое се изработува без лиценца во многу земји низ светот и само половина од него е автентично. Триесет странски производители на оружје во моментов изработуваат Калашњиков. Но единствено Венецуела поседува лиценца.

XS
SM
MD
LG