Достапни линкови

Нема добитник на наградата за Африканско лидерство


Судиите кои требаше да изберат Африканкси лидер кој добро управува, неможеле да изберат победник на кој ќе му ја дадат наградата од 5 милиони долари. Наградата „Мо Ибрахим“ која се доделува за достигнувањата во африканското лидерство, организаторите ја опишуваат како најголема индивидуална годишна награда во целиот свет. Наградата е востановена во 2007-та.
XS
SM
MD
LG