Достапни линкови

Косово ја ратификуваше спогодбата за демаркација со МакедонијаСобранието на Косово ја ратификуваше спогодбата за демеркација на границата мегу Република Македонија и Република Косово која вчера ја усвоија двете влади. Спогодбата се ратификуваше од втор обид, бидејки на првото гласање немаше дво-третинско мнозинство.
XS
SM
MD
LG