Достапни линкови

ЕУ и Јужна Кореја потпишаа договор за слободна трговија


Европската Унија и Јужна Кореја денеска го потпишаа долго очекуваниот договор кој на европските извозници може да им донесе 28 милијарди долари. Со овој договор се острануваат досегашните тарифи меѓу двете економии од 2010 доколку биде одобрен од Европскиот Парламент.
XS
SM
MD
LG