Достапни линкови

Извештај на ЕК за напредокот на Македонија


Европската комисија денеска во Брисел ќе го објави Извештајот за напредокот на Република Македонија во 2009 година. Освен за Македонија, ќе бидат презентирани и извештаите за другите земји од западен Балкан, како и за Турција и Исланд.
XS
SM
MD
LG