Достапни линкови

Протокол за загадувачите на животната средина


Денеска стапува во сила Меѓународниот протокол за загадување на животната средина и регистарот на загадувачите. Како што соопшти Економската комисија на ОН за Европа, протоколот ќе овозможи да биде утврдено кои компании се најголеми загадувачи во Европа.
XS
SM
MD
LG