Достапни линкови

ЕУЛЕКС-Судиите во Косово работат под закани


Правосудството во Косово не е доволно заштитено од надворешни влијанија, а косовските судии работат во тешки услови, изложени на закани и притисок, се вели во соопштение на ЕУЛЕКС. Тие ги повикаа надлежните институции да им овозможат на косовските судии услови за работа.

XS
SM
MD
LG