Достапни линкови

Владата очекува фер извештај од ЕКМакедонската влада очекува фер извештај од Европската комисија за напредокот на Македонија кон ЕУ, изјави денеска вицепремерот за европски прашања, Васко Наумовски. Според него Владата во минатиот период направила видлив напредок и се што треба ЕК да направи е соодветно да го елаборира тој напреок. Наумовски изјавил дека тешко може да се оспори успехот на Македонија, со други аргументи.
XS
SM
MD
LG