Достапни линкови

Најдобро се живее во Норвешка, најлошо во Нигер


Норвешка е најдоброто место за живеење во светот, покажува најновата анализа на Обединетите Нации. Меѓу најдобрите, според животниот стандард се и Австралија и Исланд, додека најлоши услови за живот има во Нигер, Авганистан и Сиера Леоне.
XS
SM
MD
LG