Достапни линкови

Тополанек :На чешкиот потпис чека и Балканот.


Поранешниот чешки премиер, Мирек Тополанек, го потсетил денеска чешкиот претседател Вацлав Клаус, дека на неговиот потпис чека не само Еврпската унија, туку и Балканот. Без европска интеграција на Балканските земји ,не може ни да се замисли понатамош мирен развој на Европа, рекол Тополанек за време на редовната неделна дебата на чешката телевизија.

XS
SM
MD
LG