Достапни линкови

САД го поздрави интересот на Русија за членство во СТО


Американските трговски организации го поздравија повторниот интерес на Русија за членство во Светската Трговска Организација. Американскиот претставник за трговија Рон Кирк, во Вашингтон имал средба со рускиот прв заменик премиер Игор Шувалов, на која се разговарало за извоз на земјоделски производи, заштита на интелектуалните права и лиценцирање на процедурите за производи од информатичка технологија.
XS
SM
MD
LG