Достапни линкови

Во Москва нема место за „антисоветски“ ресторан


Московскиот ресторан наречен „Анти-советскаја“ го смени името под притисок од локалните власти. Менџарот на ресторанот Александар Ванин вели дека локалните власти сметаат дека името ги навредувало ветераните и му се заканиле со парични казни ако не го смени името.
XS
SM
MD
LG