Достапни линкови

САД за прв пат во Советот за човекови права


Соединетите Американски Држави за прв пат добија место во Советот за човекови права на Обединетите нации.
Поранешната американска администрација го игнорираше тоа тело, зашто го сметаше за политички мотивирано.
XS
SM
MD
LG