Достапни линкови

Експлозија на меѓународниот аеродром во Франкфурт


Еден цариник е ранет во експлозија на пакет во центарот за распределба на поштата, на меѓународниот аеродром во Франкфурт. Другиот цариник претрпел само шок, соопштува полицијата.
За сега нема информации од каде дошол пакетот, ниту каков тип на експлозив се користел.
XS
SM
MD
LG