Достапни линкови

Светот излегува од рецесија


Организацијата за економска соработка и развој соопштува дека светкската економија закрепнува подобро, од претходните прогнози. Тие соопштуваат дека Соединетите американски држави и еврозоната ја запреле рецесијата во третата четвртина од годинава. Организацијата, сепак, посочува дека на почетокот закрепнувањето ќе оди бавно.

XS
SM
MD
LG