Достапни линкови

ММФ одобри 195 милиони евра за Латвија


Меѓународниот монетарен фонд одобри аранжман вреден 195 милиони евра за Латвија за излез од економската криза. Од Фондот соопштија дека сретствата за Латвија биле одобрени по ревизија на напредокот на земјата во структурните реформи, откако Владата се откажала од непродуктивни трошоци.
XS
SM
MD
LG