Достапни линкови

Свинскиот грип ќе се шири - ќе страдаат неподготвените


Светската Здравствена Организација соопшти дека во следниве месеци уште повеке луѓе ке умрат кога ќе дојде до ширење на свинскиот грип. Директорот Шин Јунг Со во Пекинг изјави дека грипот е најголема закана за земјите во развој кои немаат подготвен здравствен систем. Досега од свинскиот грип загинале 1800 лица.
XS
SM
MD
LG