Достапни линкови

Белоруските ученици со специјални униформи против мобилните телефони


Белоруското министерство за трговија за претстави годинешната линија на детски школски униформи. Линијата вклучува и облека од специјални влакна, која штити од радијација од мобилните телефони. Децата имаат различни вкусови за облекување, па затоа има облека во 20-30 различни стилови, вели Нина Пашко од Белоруското министерство за трговија.
XS
SM
MD
LG